Assus Rog je odličen za igranje World of warcraft. To je internetna igra, ki jo igrami v interakciji z ostalimi igralci. Igra temelji na domišljijskih likih, ki se borijo med seboj in proti zlobnim pošastim. Ko uničiš pošast dobiš dragoceno opremo, s katero lahko napreduješ v igri. Med potekom igre se tvoj domišljijski lik razvija in postaja vse močnejši. Pridobivaš si lahko različna orožja, ščite in oklepe ter podobne artikle. 

Assus Rog nam z izredno dobro grafično kartico omogoča odlično spremljanje izbranega lika. V vsakem boju se bojujejo ljudje proti Orkom. Vsaka igra nam nudi nove izkušnje in nova doživetja. Ker je fantazijski svet vedno bolj aktualen tudi v filmih in nadaljevankah, so takšne igre, kjer se igralci lahko poistovetijo z domišljijskimi liki, vedno bolj aktualne. 

Assus Rog bomo lahko kupili po odlični ceni in si tako privoščili nepozabno zabavo ter poleg tega spoznali igralce iz celotnega sveta. 

 

Tablični računalnik Apple je najmanjši med računalniki

Tablični računalnik Apple je izredno majhen, saj njegov Retina zaslon meri le 9,7” in je s svojimi živahnimi barvami najbolj priljubljen zaslon pri uporabnikih. Vsi si želimo imeti ob sebi majhen prenosnik, ki bi ga lahko nosili povsod s seboj in nam pri tem ne bi oteževal torbe, saj postane službeni kovček izredno hitro pretežak. 

Tablični računalnik Apple nam s svojo kompaktnostjo in lahkotnostjo, ne bo obremenjeval našega hrbta in ne bo negativno vplival na naše zdravje. Ker je večina strni prilagojenih za telefonsko spremljanje, bomo na tabličnemu računalniku Apple še lepše in boljše upravljali vsako izmed internetnih strani, na kateri bomo pristali. 

Tablični računalnik Apple ima različne aplikacije, ki jih bomo ravno tako brez težav uporabljali. Prednost takšnega računalnika je tudi hitrost, saj prekaša vso konkurenco. Ravno zato, večina kupcev vedno zahteva le Apple tablične računalnike, ki so vrhunski.

Categories: splošno