Bio bizz so odlična gnojila in pospeševalci rasti, ki jih lahko naročimo tudi na spletu. V dobri spletni trgovini bomo našli vse izdelke blagovne znamke Bio Bizz na enem mestu. Tako bomo lahko v miru prebrali vse njihove karakteristike in si si izbrali točno takšne, kot si želimo. 

Bio bizz najbolj iskani izdelek je zagotovo naravni koncentrat iz morskih alg, ki ima izjemno ugoden in poživljajoč vpliv na rastline. Ker vsebuje ogromno hranilnih snovi, aminokislin, vitaminov ter ostalih micro elementov bo znatno povečal rast vsake rastline. 

Bio bizz lahko uporabljamo tudi folijarno. Pomembno je, da ga apliciramo redno vsak dan in poskrbel bo, da bodo naše rastline bolj odporne na vse bolezni, ki pretijo na mlade rastline. Povečal jim bo tudi moč za premagovanje temperaturnih razlik, ki so dandanes neizogibne in rastlino prizadenejo še zlasti v času, ko jo iz varne tople grede prenesemo na plano. 

Časovno stikalo za luč po ugodni ceni

Časovno stikalo za luč je nujne pripomoček vsakega profesionalnega kmetijskega delavca, ki se trudi in vzgaja zelenjavo ter ostale rastline za prodajo. S pomočjo časovnega stikala lahko namreč kontrolirano dodajamo svetlobo rastlinam točo takrat, ko je potrebno in ko si tega želimo. Ker ima časovno stikalo timer, se bo vklopilo ob nastavljenem času in se bo v točno določenem časovnem intervalu tudi izklopilo. 

Časovno stikalo za luč ni drag nakup, tako da tudi nakup večje količine ne bo prevelik strošek za kmeta. V kolikor se odločimo za večji nakup, s prodajalcem vedno lahko dogovorimo za kakšen dodaten nakup. Vsakdo, ki goji zelenjavo v toplih gredah ve, da je za optimalno rast rastlin potrebno dovajanje dodatne količine svetlobe. 

Časovno stikalo za luč je pomembno še zlasti v temnih in oblačnih dneh, ko zunaj ni dovolj sonca in rastline potrebujejo dodatno stimulacijo za boljšo rast. 

Categories: splošno