Pri nakupu vrtnih kosilnic se nam največkrat poraja vprašanje kakšno površino bomo kosili in kako pogosto jo bomo kosili. Površina, ki jo bomo kosili največkrat odloča o sami moči motorja vrtne kosilnice. Večja kot je površina, močnejšo kosilnico bomo potrebovali. Pri izbiri kosilnice je pomembna tudi zahtevnost terena, ki ga bomo kosili. Ena od možnosti, ki jo najdemo na spletu, je učinkovita bencinska kosilnica Husqvarna LC 356 AWD.

Bencinska kosilnica Husqvarna LC 356 AWD je robustna in namenjena za košenje velikih vrtov, ki imajo pobočja ali travnatih površin, ki niso redno vzdrževana. Njeno učinkovito košnjo na zahtevnih terenih ji omogoča edinstven pogon na vsa štiri kolesa (AWD). Ravno zaradi tega pogonskega sistema se lahko tudi uporablja za košnjo jarkov. Prednost bencinske kosilnice Husqvarna LC 356 AWD je tudi v tem, da v enem stroju združuje različne načine košnje.

Motorna žaga Husqvarna 450 za široke potrebe

Vzdrževanje gozdnih površin zahteva od njihovih lastnikov skrbno in redno čiščenje, obrezovanje in podiranje odvečnih dreves. Vedno več je ljudi, ki se tovrstnih posegov lotijo sami, za kar pa morajo imeti tudi kakovostno orodje, ki jim bo omogočilo enostavno in predvsem varno delo. V skupino motornih žag, ki odgovarja začetnikom kot tudi rednim uporabnikom uvrščamo tudi motorno žago Husqvarna 450.

Motorna žaga Husqvarna 450 je zelo primerna za široke potrebe in za večino opravil v gozdu ali okoli doma. Z njo lahko pripravljamo drva za kurjavo ali pa se lotimo le manjših posegov. V rokah uporabnika je obvladljiva in okretna. Kakovostno izdelan motor nam omogoča nižjo porabo goriva in zmanjšanje emisije izpušnih plinov. Nabrušena veriga zagotavlja čist in hiter rez. Motorna žaga Husqvarna 450 ima učinkovit sistem blaženja tresljajev. To uporabniku omogoča delo s čim manjšimi vibracijami. Delo z njo je tako prijetno, zdravju neškodljivo ter učinkovito.

Categories: Drugo