Verjetno ste na kakšnem parkirišču že naleteli na mrežasto satovje, ki je bilo namenjeno parkiranju ali pa hoji. Gre za pohodne rešetke, ki so vsestransko uporabne v kmetijstvu, industriji, gradbeništvu in pri urejanju okolice. Kot že ime pove, so rešetke lahko različnih dimenzij in debeline sten, bistveno pa je, da jih lahko zapolnimo z različnimi materiali kot so na primer pesek, zemlja, beton ali zasejemo travo. Seveda pa je za čim daljšo dobo pohodnih plošč ključnega pomena, da izberemo kakovostne in dovolj trpežne.

Pohodne rešetke so namenjene utrjevanju različnih terenov, kot so parkirišča, zunanja skladišča, požarne poti ali dovozne poti, zato je pomembno, da dopuščajo visoke obremenitve in so izdelane iz kakovostnih materialov. Pri izbranem ponudniku so vam v spletni trgovini na voljo pohodne rešetke priznanega proizvajalca z dolgoletno tradicijo na tem področju, ki so izdelane iz recikliranega LDPE materiala, ki vam zagotavlja kar 20-letno garancijo. 

Travne plošče so namenjene zaščiti travnatih površin

Travne plošče idealne za ljudi, ki si želijo zelenico, a hkrati tudi utrjen teren po katerem lahko hodijo ali se celo vozijo z vozili. Glavni namen travnih plošč je namreč utrditev terena, če pa je le ta še lepo posejan s travo, je za uporabnika še toliko bolje. Travnih plošč ne morete zgrešiti zaradi svoje specifične strukture, saj na ta način varujejo travo pred pritiski, ki jih povzročijo hoja po njih ali pa vožnja z avtomobili.

Bistvo travnih plošč je, da zaščitijo travno površino in njen koreninski sistem, da tako lahko kljub hoji po njej še naprej nemoteno raste. Za polaganje travnih plošč ne potrebujete nobenega posebnega znanja in lahko to storite tudi sami, saj se lahko neomejeno sestavljajo s posebnim sistemom vpenjanja. Če pa želite travne plošče čim dlje uporabljati, je logično, da je potrebno izbrati takšne, ki so izdelane iz kakovostnih materialov.

Categories: splošno