Prostor v potniški kabini avtomobila je zelo dragocen. Ponuja nam udobje in prijetno izkušnjo pri vožnji oziroma potovanju. A ker moramo hkrati upoštevati tudi mnoge omejitve, pridemo do nekakšnega konflikta interesov – vsi bi imeli radi kompakten in okreten avto, ki ga lahko mirne vesti zapeljemo na ozke mestne ulice in parkiramo kar ob cesti, medtem ko še vedno pričakujemo prostorno notranjost, ki bo zagotovila udobno vožnjo. Tem pogojem zadostijo le redki modeli, ki so zelo posrečeno oblikovani in dobro opremljeni.

Škoda Kodiaq

Škoda ponuja v seriji novih modelov odličen predlog za avtomobil, ki ponuja popolno udobje, ne da bi moral sklepati kompromise na drugih področjih. Škoda Kodiaq je z odlično kombinacijo kompaktne velikosti in prostorne notranjosti idealna izbira za tiste, ki želijo spoznati prednosti sodobnih športnih terencev. Tak avtomobil je kot nalašč za vsestransko vsakdanjo rabo, saj se dobro znajde v prav vsaki situaciji. Ne moremo si zamisliti primera, v katerem Škoda Kodiaq ne bi povsem navdušil – naj gre za daljši izlet, vožnjo po mestu ali redne poti v službo in nazaj, kompaktni SUV je lahko v vsakem primeru najboljša izbira.

Ford C MAX

Lahko pa se obrnemo tudi na druga vozila, ki ponujajo posebej veliko potniško kabino. Prav ta lastnost je bila prioriteta za Fordove inženirje, ko so oblikovali ultimativni družinski avtomobil. To je Ford C MAX, ki je svoji vlogi zelo dobro prilagojen. Je sinonim za prostorno potniško kabino in udobje, ki k tej spada. Odlično se obnese kot družinski avtomobil, tudi v večjih družinah – z modelom Ford C MAX Grand namreč zadosti potrebam družin s petimi otroki. Potniško kabino je možno do potankosti izkoristiti, ne gre le za obilje praznega prostora, temveč tudi za mnoge dodatke in funkcionalnosti, ki popestrijo vožnjo. Ford C MAX ponuja idealno kombinacijo odlik, ki jih pričakujemo od družinskega avta.

Categories: avto