Soča je odlična destinacija, ko greste lahko na počitnice v vsakem letnem času. Pozimi smučate, poleti pa se hladite v Soči in njeni bližini. Na Soči imate poleg plavanja možnost različnih vodnih adrenalinskih aktivnosti, med katerimi je najbolj popularna rafting. Soča predstavlja za mnoge domače in tuje obiskovalce izziv v raftanju.

Pred samim obiskom je prav, da se pozanimate o najboljši ponudbi. Na spletu vtipkajte iskalni niz rafting Soča in izbirali boste lahko med različnimi ponudniki raftinga na reki Soči. Mnogi med njimi imajo celovito ponudbo v katero je vključena izposoja opreme, prevoz in vodenje licenciranega vodnika. Na spletu lahko najdete tudi cenovno zelo ugodne ponudbe raftinga. Nekatere agencije ponujajo tudi darilne bone s katerimi lahko presenetite svoje najbližje in prijatelje. Tako lahko skupaj doživite edinstveno izkušnjo na Soči, ki je ne boste nikoli pozabili. V današnjem svetu materializma je to zagotovo najboljše darilo.

Kajak Soča je ključ do aktivnega dopusta s kajaki

Bogata in raznolika spletna ponudba adrenalinskih in vodnih aktivnosti v dolini reke Soče nas pripravi do tega, da se temeljito pripravimo na obisk tega lepega dela Slovenije. Soča s svojo neokrnjeno naravo je zagotovilo za najboljši aktivni dopust. Za vse tiste, ki niste pretirano adrenalinske narave, pa si še vedno zaželite začutiti reko Sočo, vam svetujemo spust s kajaki. Na spletu v iskalni niz vtipkajte kajak Soča.

Iskalni niz kajak Soča vas bo usmeril na spletne strani specializiranih agencij, ki ponujajo spust s kajaki po reki Soči. Kar je najbolj pomembno za vas je to, da je spust s kajaki primeren tako za začetnike kot tudi izkušene. Glede na vaše interese lahko izberete zgolj voden spust s kajaki ali izlet s kajaki, ki je daljši. Če pa bi vas prva vožnja s kajakom tako navdušila, pa se lahko vpišete tudi v tečaj vožnje s kajakom.

Categories: Drugo