Viličarji so pomembni transportni stroji brez katerih si danes dela v skladišču ne moremo predstavljati. Zato je kakršnakoli okvara viličarja lahko zelo neprijetna, podjetju pa to povzroči lahko tudi večji finančni izpad. Zato je izjemno pomembno, da v primeru okvare, poiščete servis viličarja, ki je ažuren, točen in učinkovit. To je zagotovilo, da bo vaš viličar popravljen v najkrajšem možnem času, kjerkoli in kadarkoli. 

 

S pomočjo posebnih potujočih delavnic, vam izbrani ponudnik servis viličarja opravi kar na licu mesta. Tovrstne potujoče delavnice so opremljene z vsem potrebnim orodjem, diagnostiko in osnovnimi rezervnimi deli, zato je odpravljanje napak na viličarju toliko hitrejše. To pa še zdaleč ni vse. Če boste bili pri izbiri ponudnika dovolj pozorni, boste ugotovili, da vam nekateri od njih nudijo tudi 24 urno dežurstvo, kar pomeni, da je popravilo mogoče tudi v primerih, ko pride na primer do okvare v nočni izmeni.

 

Paletni viličar za preprosto manipulacijo s paletami

 

Kot že samo ime pove, je paletni viličar namenjen transportu palet. Z njegovo pomočjo lahko palete razkladamo, nakladamo ali prevažamo iz enega konca na drugega. Kadar govorimo o manipulaciji s paletami, je uporaba viličarja odvisna predvsem od tega, kaj želimo s paleto storiti. Če jo želimo zložiti na višja skladiščna mesta druga na drugo, potem je za to najbolj primeren električni paletni viličar. Na prvi pogled deluje kot klasični viličar, širina njegovih vilic pa je prilagojena paletam.

 

Če potrebujete viličar zgolj za potiskanje in vleko palet na krajših relacijah, potem je za to primeren tudi ročni paletni viličar. V tem primeru je upravljanje z njim izjemno preprosto, za delo z njim pa tudi ne potrebujete nobenega izpita kot je to v primeru električnega viličarja. Takšen paletni viličar vam je na voljo v različnih izvedbah in je popolnoma varen za uporabo, verjetnost poškodb pa minimalna. 

Categories: Drugo