Steklene drsne stene so primerne za različne namene, tako jih lahko brez skrbi uporabimo za vrata, za ograjo ter tudi za predelno steno. Pri predelnih stenah je pomembno, da nam nudijo določeno mero zasebnosti. Ravno zato je steklo idealno, saj nas bo skrilo pred neprijetnimi pogledi ter nam omogočilo tudi zaseben pogovor, ki bi ga brez stekla težko opravili. 

Steklene drsne stene lahko vgradimo tudi v steno in s tem pridobimo na svetlobi. Intimo pred sosedi iščejo predvsem tisti, ki živijo v mestu in je njihov dom vedno na udaru mimoidočih ali ostalih prebivalcev določenega kraja. 

Steklene drsne stene so torej način, kako na enostaven način dotoka svetlobe, za lažje delo v prostorih. Čeprav je bolj prepustno kot desna stena, se vedno večkrat uporablja v stanovanjih in domovih. 

Alu vhodna vrata za blok ali večstanovanjsko zgradbo

Alu vhodna vrata nekateri namestijo tudi na vhod v blok. Vrata iz aluminija so trenutno najbolj pogosta na slovenskem trgu, zato jih srečujemo v skorajda vsaki slovenski stavbi. Prednost aluminija je tudi ta, da ga ni potrebno vzdrževati. Enkrat na mesec ga moramo le obrisati z mokro krpo in tako bomo zagotovili, da bodo vrata vedno čista. 

Alu vhodna vrata so lahko narejena tudi v kombinaciji s steklom. Nekateri naročniki želijo le manjši predel v steklu, spet drugi pa čim več steklene površine, ki dovaja svetlobo. Če želimo, se naša nova vrata lahko odpirajo s čipom. To je izjemno uporabno, ko imamo polne roke vrečk in bi radi na najhitrejši način prišli v notranjost hiše. 

Alu vhodna vrata imajo na voljo različni ponudniki ter izvajalci. Vsak kupec si mora najprej dobro ogledati vso ponudbo na spletu in se nato zapeljati do najbližjega prodajalca, po dodatne informacije, ki nam bodo omogočile dober nakup. 

Categories: splošno