Tuš kad mora biti narejena li iz najboljših materialov, če želimo, da nam bo dolgo služila in da se ne bo zlomila, kot se to večkrat zgodi, kadar je kad narejena iz plastičnih mas. Tisti, ki si želimo v svoji kopalnici imeti lepe in dobre elemente, si bomo zagotovo namestili pravo lepo keramično kad za tuš, saj bo poleg svoje funkcionalne, dajala lep izgled, ki si ga vsakdo želi v svoji novi kopalnici. 

Tuš kad je postala v marsikaterem domu edini način kopanja. Včasih so imeli skoraj vsi ljudje nameščene kopalne kadi, ki pa s s časom postale neuporabne. Ker se ljudje tuširamo vsak dan, nimamo časa za dolgo namakanje v vodi. Navadno se pred spanjem ali zgodaj zjutraj na hitro stuširamo in se odpravimo v službo. 

Tuš kad je torej popolnoma zamenjala kopalno kad, ki jo v svojo kopalnico vgrajujejo le redki posamezniki. Uporabijo jo predvsem tisti, ki si želijo imeti malce prestiža ali pa tisti, ki se vsaj enkrat tedensko radi potopijo v masažno kad. 

Talne ploščice v različnih barvah

Talne ploščice so lahko narejene v različnih stilih in barvah. Nekateri kupci si želijo izredne barvitosti, drugi pa raje posežejo po mirnih naravnih barvah ali po belih odtenkih. Pomembno je, da je ploščica iz dobrega materiala, ki ob prve grobem udarcu ne bo počil, kar se večkrat zgodi pri keramičnih ploščicah slabe kvalitete. 

Talne ploščice najboljše kvalitete so debele in narejene tako, da so praktično neuničljive. To je pomembno za dolgo življenjsko dobo vsake površine, ki smo jo obložili s talnimi ploščicami. Medtem ko so včasih uporabljali ploščice le v kuhinjskem predelu ali na hodniku, se ploščice dandanes polagajo tudi po celotnem stanovanju, saj obstaja več različnih designov in tako vsakdo lahko izbere primernega zase. Poleg tega pa so ploščice idealne za talno gretje, ki je glavni vir ogrevanja v novozgrajenih hišah.

Categories: splošno