Ali veste, da nekatera tla prenašajo izjemne obremenitve in pod težo bremen pokajo ali se luščijo? Takšni prostori so zagotovo gospodarski, industrijski, poslovni in tudi stanovanjski. Odlična rešitev in zaščita teh prostorov so epoxy tlaki, katere lahko dobite v različnih izvedbah in barvah. Epoxy tlaki nudijo najboljšo trdnost in vzdržljivost pod visokimi obremenitvami. Prav vsi epoxy tlaki pa so enostavni za čiščenje in vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. 

 

Pestra izbira na trgu ponuja od najbolj ugodnega epoksi premaza, do zahtevnejših samorazlivnih, tehničnih in antistatičnih epoksi tlakov. Katerega boste pa vi izbrali, pa je odvisno od vaših potreb in želja. Pobrskajte po številnih ponudbah na spletu in pod iskano besedo epoxy tlaki boste zagotovo našli pravo izbiro. Izbrani tlak bo kljub stalnim obremenitvam služil svojemu namenu skozi leta uporabe, saj vsak tlak skupaj z vami mojstri načrtujejo premišljeno in ga kakovostno izdelajo.

 

Epoksi premaz za beton za preureditev vaše garaže

 

Ste v prenovi garaže in razmišljate, kakšna tla bi bila za vaš avtomobil, kolesa ali drugo navlako najprimernejša? Verjetno ste že slišali za epoksi, ne veste pa, da je epoksi premaz za beton pogosta zaščita utrjenih betonskih plošč. Kako dobro bi se premaz obnesel v vaši garaži, je odvisno od same podlage. Sprva v celoti odstranite stari tlak ali ploščice, betonsko ploščo dobro očistite in odstranite morebitne mastne madeže, sanirajte razpoke in poškodbe. Nato vam na izravnano, čisto in suho površino nanesejo epoksi premaz za beton.

 

Epoksi premaz za beton je dejansko zaščita utrjene betonske plošče. Vse ključne lastnosti mehanske vzdržljivosti in odpornosti dejansko prevzema od svoje podlage. Ne da bo takšna površina nudila le učinkovito zaščito pred barvami, olji, razredčili, umazanijo in podobnimi snovni, ampak boste vašo garažo zlahka čistili in urejali, še posebno, če vam bodo izdelali vodotesen tlak, ki bo to opravilo še olajšal.

Categories: Drugo