Če je bučno olje del vašega gospodinjstva, s tem dobro ne poskrbite samo za odličen okus izbranim jedem, temveč v veliki meri tudi za svoje zdravje. Bučno olje je poleg nekaterih drugih vrst olj namreč izjemno zdravilno, saj vsebuje številne hranila, ki so za naše zdravje ključnega pomena. In ravno zato bi moralo bučno olje kraljevati v prav vsakem gospodinjstvu. Če se boste navdušili nad njim, vas bo najprej zagotovo zanimalo domače bučno olje cena.

Domače bučno olje cena je tudi sicer pogosto zanimanje spletnih kupcev olj, ki olja naročajo kar preko spleta. Cene so različne, zato je še toliko bolje paziti pri izbiri proizvajalca. Za liter domačega olja iz buč boste lahko odšteli tudi manj kot deset evrov. A takšno olje je zagotovo manj kakovostno.

Povprečna cena za kakovostno domače bučno olje

Za najkakovostnejše domače bučno olje zagotovo ne boste plačali manj kot deset evrov za liter. Povprečna cena kakovostnega domačega bučnega olja se namreč giblje nekje med 14 in 17 evrov za liter. To vam lahko potrdijo tudi vsi uporabniki, ki bučna olja pri uveljavljenih ponudnikih nakupujejo že dlje časa.

Vseeno pa se vam splača slediti različnim akcijskim ponudbam, kjer boste za liter vrhunskega domačega olja iz bučk plačali manj kot 14 evrov.

Oljarna naj postane vaša stalnica pri nakupovanju olj

Če ste olja do sedaj nakupovali na mestih, ki so vam bila ravno pri roki, to še zdaleč ne pomeni, da ste si zagotovili kakovostno olje. Najboljša olja vam lahko ponudi le oljarna, pa še tu morate preveriti ozadje proizvajalca.

Pri nas je nedvomno kar nekaj izjemno uveljavljenih in priznanih oljarn, ki svoje izdelke prodajajo tudi v tujini. Seznam lahko najdete na spletu.

Spletna oljarna vam ponuja posebne ugodnosti

Oljarna naj postane vaša stalnica pri nakupovanju olj. Odlični oljarji vam ponujajo vrhunske vrste olj, vseskozi pa vas razveseljujejo tudi z različnimi novostmi.

Categories: splošno