V zadnjem času pogosto slišimo za zobne implantate. To so v resnici zobni vsadki, ki so v obliki kovinskih vijakov. Zobni implantati so oblikovani tako, da se lahko popolnoma enostavno vgradijo v kost in nam služijo kot umetna korenina za posamezni zob ali pa kot podpora mostičku, delni snemni ali pa totalni zobni protezi.

Za zobne implantate je v resnici primeren vsakdo, ki si želi nadomestiti manjkajoče zobe. Seveda pa tudi pri tem obstajajo določene omejitve, ki so relativne. Na mestu, kjer manjkajo zobje, mora biti tudi dovolj kosti, ki zagotovijo ustrezno vsidranje implantata na svoje mesto.

Zobni implantati se najpogosteje uporabljajo pri ljudeh, ki so izgubili prav vse svoje zobe. Raziskave so pokazale, da se tretjina od njih v takem primeru odloči za zobne vsadke. Število pa iz leta v leto še bolj narašča.

Vse informacije o postopku vsaditve zobnih implantatov lahko najdemo tudi na spletnih straneh podjetij, ki dandanes ponujajo tovrstno storitev po že zelo ugodnih cenah. Tudi cenik za zobne implantate je povsem javen in je prav tako objavljen na spletnih straneh.

Ortodontski aparat še za tako zahtevnega uporabnika

Sodobni ortodontski aparat se ponaša s številnimi prednostmi, na podlagi katerih se lahko še hitreje odločimo zanj. Zanj je značilno, da je skoraj povsem neviden, da se lahko odstrani ter opere tudi brez ortodonta, da nas prav nič ne moti med obroki ter da zahteva veliko manj obiskov pri ortodontu kot katera koli druga oblika aparata.

Ortodontski aparat omogoča tudi veliko krajše trajanje zdravljenja v primerjavi s klasičnim aparatom, prav tako ne vsebuje nobenih neprijetnih kovinskih žic.

Vse o tovrstnem aparatu, tudi o njegovi ceni, lahko izveste na primerni spletni strani, ki vam poleg tega ponuja še veliko drugih koristnih podatkov in tudi nasvetov v povezavi z našimi zobmi ter njihovim popravljanjem in tudi zdravljenjem.

Categories: Storitve